Nieuws

Werkgebied

01-09-2022

Door toenemende drukte en hoge (brandstof)kosten, ben ik helaas genoodzaakt mijn werkgebied te verkleinen. Vanaf heden is het enkel nog mogelijk om een afspraak op locatie in te plannen voor ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ postcode 2000 t/m 6999. En voor Belgiรซ ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช de provincies Limburg en Antwerpen.

Let’s get digital

In Juni 2022 ben ik gestart met het digitaal maken van de onderhoud/reparatie rapporten. Dit is niet alleen handiger met opslaan voor later, maar ook nog eens papier-besparend. Wist u dat het digitaliseren een 1000 vellen papier per jaar scheelt?

Nieuwe Bus

Na meer dan 200.000 km op 4 jaar te hebben gereden was mijn eerste busje aan vervanging toe. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn heb ik in mei 2022 een nieuwe Renault bus in gebruik genomen. De inrichting heb ik speciaal aangepast op mijn werkzaamheden. Zo heb ik bijvoorbeeld 230v aan boord zonder dat ik een kabel nodig heb. Ik kan dus op iedere locatie staan. Daarnaast is de nieuwe bus hoger dan de oude, zodat ik nu staand kan werken.

Mijn oude liefde

Hadewe

17-02-2022

In 2018 ben ik voor mezelf begonnen met als doel onderhoud uit te voeren aan pedicure-apparatuur op locatie. Het is altijd een speerpunt gebleven om het onderhoud uit te voeren volgens de voorschriften van de fabrikant, met enkel originele onderdelen ๐ญ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ. In samenspraak met de importeur voerde ik ook onderhoud uit aan Hadewe-machines. Vandaag belde mij de importeur van ๐‡๐š๐๐ž๐ฐ๐ž Nederland met de mededeling dat zij Pedicure-service.nl niet meer rechtstreeks willen leveren. De onderdelen zou ik nog mogen bestellen bij een dealer van Hadewe. Echter kan ik hierdoor de eerlijk prijs die meer handhaven, omdat de dealers -de toch al kleine- marge op de onderdelen voor zichzelf willen houden (begrijpelijk).

U kunt bij mij natuurlijk nog altijd terecht voor vele andere merken, die (net als ik) service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

WhatsApp chat