Onderhoud of reparatie Pedicuremotor

Onderhoud of reparatie aan uw pedicuremotor, klaar terwijl u werkt!

U heeft een drukke praktijk en weinig tijd en zin om op een vrije dag naar uw leverancier te rijden om uw pedicuremotor een onderhoudsbeurt te laten geven. Vaak krijgt u dan een leenmotor mee om vervolgens een week later uw eigen motor weer op te moeten halen. Echter is een jaarlijks onderhoud belangrijk om uw belangrijkste gereedschap in topconditie te houden. Met mijn speciaal ingerichte bus, kom ik naar uw salon of praktijk. U ontvangt een gratis leenmotor. Vervolgens neem ik uw motor even mee en na ongeveer een uur, bent u weer aan het werk met uw eigen machine.

U mag uw pedicuremotor ook naar mij opsturen. De onderhoudsbeurt of reparatie zal dan z.s.m. uitgevoerd worden. In de meeste gevallen heeft u uw machine de dag nadat ik hem ontvangen heb weer in huis! Desgewenst stuur ik u eerst een leenapparaat toe, zodat u geen inkomsten hoeft te missen. Voor deze service worden alleen verzendkosten in rekening gebracht.

Onderhoud wordt ten alle tijden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de fabrikant. Lagers worden altijd vervangen! De vervangen onderdelen krijgt u netjes overhandigd. Ook krijgt u een onderhoudsrapport waarin beschreven staat welke werkzaamheden uitgevoerd zijn.

Ik hanteer vaste tarieven voor onderhoud en reparatie’s. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Kijk hier voor de tarieven

Ervaar zelf het gemak van deze service en vul onderstaand formulier in. Ik neem zo spoedig mogelijk (geheel vrijblijvend) contact met u op!


    NederlandBelgië


    Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA. Hierop zijn de Google Servicevoorwaarden en Privacybeleid van toepassing.